Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا فرآیند صدور مجوز خروج از کشور برای مشمولان زائر اربعین حسینی (ع) را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، سردار ابراهیم کریمی اظهار داشت : برای ارائه تسهیلات بیشتر به مشمولان برای شرکت در راهپیمایی معنوی پیاده روی اربعین حسینی (ع)، بازه زمانی صدور مجوز خروج از کشور برای این دسته از مشمولان به کشور عراق از ۲۰ روز به ۳۰ روز افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: با توجه به پیش بینی استقبال بسیار زیاد مشمولان و به منظور جلوگیری از تراکم در فرآیند صدور مجوز، مشمولان واجد شرایط خروج از کشور می‌بایست هرچه سریعتر نسبت به اخذ مجوز خروج از کشور به صورت اینترنتی اقدام کنند.

سردار کریمی در خصوص نحوه خروج از کشور دانشجویان برای سفر زیارتی کربلای معلی گفت: برابر تفاهم صورت گرفته سازمان وظیفه عمومی با ستاد عمره و عتبات دانشگاه ها، دانشجویان در صورت تمایل از بهره مندی ضمانت ستاد مذکور، می‌توانند با مراجعه به دفاتر این ستاد که در دانشگاه محل تحصیل مستقر هستند، نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام کنند.

این مقام مسئول بیان داشت: از امسال متقاضیان فوق می‌بایست با ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی به نشانی www.epolice.ir کدملی و کد سخا را وارد و درخواست خروج از کشور خود را ثبت کنند و پس از تایید معافیت تحصیلی توسط دانشگاه مربوطه، مشمول می‌بایست مبلغ یکصد هزار تومان را به عنوان ودیعه به صورت اینترنتی پرداخت و کد سخا را که از طریق سامانه قرارگاه اربعین دریافت شده نیز ثبت کنند و در نهایت ظرف ۲۴ ساعت کاری، مجوز خروج از کشور توسط سازمان وظیفه عمومی صادر خواهد شد.

وی گفت: دانشجویانی که تمایل به بهره مندی از ضمانت ستاد عمره و عتبات دانشگاه‌ها را ندارند، طبق روال گذشته می‌بایست با ورود کد ملی و کد سخا در درگاه خدمات الکترونیک انتظامی www.epolice.ir نسبت به ثبت درخواست اینترنتی خروج از کشور اقدام و با پرداخت سه میلیون تومان به عنوان وثیقه از مجوز خروج از کشور بهره‌مند شوند.

سردار کریمی در ادامه اظهار داشت: دارندگان برگ آماده به خدمت در صورتی که تاریخ بازگشت به کشورآنان، یک ماه قبل از تاریخ اعزام به خدمتشان باشد می‌توانند از طریق درگاه خدمات الکترونیک انتظامی www.epolice.ir برای ثبت درخواست خروج از کشور اقدام کنند.

جانشین سازمان وظیفه عمومی بیان داشت: طلاب حوزه‌های علمیه نیز طبق تفاهم‌های صورت گرفته می‌توانند با مراجعه به مراکز مدیریت حوزه علمیه استان‌ها و ضمانت حوزه‌های علمیه، بدون نیاز به سپردن وثیقه، مجوز خروج از کشور دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که در قانون Law جریمه مشمولان غایب ثبت نام کرده اند در صورت پرداخت حداقل نیمی از مبلغ جریمه می‌توانند برای کلیه سفر‌های زیارتی و سیاحتی با سپردن وثیقه کامل مجوز خروج از کشور دریافت کنند.

این مقام مسئول اذعان داشت: دانش آموزان مشمول می‌بایست با گواهی اشتغال به تحصیل به وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه کنند.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

اولین عکس ها از داعشی ها در زندان / گزارش تنها خبرنگاری که به میان وحشت رفت مهمان جنجالی علی ضیاء کلیه اش را بخاطر بچه سرطانی نفروخته بود! اجل به دزد مهلت خروج از محل سرقت را نداد ! +فیلم این 11 کرکس را می شناسید؟ / آنها در تهران وحشت می آفریدند + عکس و فیلم ازدواج دختر تهرانی با قاتلی خشن در زندان! + عکس عکس بی حجاب همسر ماکرون در بازدید از یک مسجد ایرانی + جزییات فیلم لحظه کشته شدن شاه اینستاگرام ! + فیلم و عکس 16+ 5 روز تجاوز مرد شیطان صفت به 2 دزد خانه اش!+ عکس دردناکترین عکس از کباب کردن خرس در نوشهر! فریبا رازی داشت و باید سریع عروس می شد / پیمان با عروس باردار داماد شد! این دختر ازدواج ساختگی کرد! / او دلیل عجیی داشت! + عکس 2 زن اجازه دادند شوهرشان زن سوم بگیرد! / مرد 3 زنه چه رازی داشت؟! مردی سر خود را برید تا خوب نفس بکشد! + فیلم سمی مهلک در فنجان بن سلمان! + جزییات مرد اعدامی از زن بی حیایش گفت

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سفر قانون Law صورتی ماه سازمان وظیفه عمومی ناجا مجوز اربعین عکس فیلم زندگی روزنامه قتل زندان عراق کشته اینستاگرام ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی

سند تحول قضایی اتصال به درگاه ملی مجوزهای کشور برای صدور مجوز فعالیت شغلی در قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاهاه‌های تابعه، را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش ایسنا، یکی از عوامل نارضایتی متقاضیان دریافت مجوز در برخی مشاغل، روندهای غیرشفاف و سلیقه‌ای عمل کردن نهادهای اداری در فرایند صدور مجوز است. کاغذی و غیرالکترونیک بودن مراحل دریافت مجوز علاوه بر اینکه زمینه بروز فساد و تضییع حقوق متقاضیان را فراهم می‌کند؛ موجب کُندی مراحل هم می‌شود. فسادی که به دلیل ایجاد امکان کارشکنی برای نهادها رخ می‌دهد چرا که نهادهای مسئول می‌توانند شرایط دریافت مجوز را سخت‌تر از حدود قانونی کنند.

در همین راستا، می‌توان به تلاش مجلس شورای اسلامی در تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار اشاره کرد که طبق آن امکان انحصار و امضاهای طلایی برای صدور مجوز از بین رفت.

یکی از مهم‌ترین انحصارها متعلق به انحصار صدور مجوز وکالت است. بعد از آنکه قانون تسهیل با کسب و کار دانستن وکالت به انحصار آن پایان داد، سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه نیز با دستور کار قرار دادن متصل شدن مشاغل حقوقی مربوط به قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاهاه‌های تابعه، به درگاه مجوز ملی، زمینه هر گونه انحصار و کار شکنی در صدور مجوز وکالت را از بین برد.

درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار

با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، نظام مجوزدهی کشور اصلاح شد و با تأسیس درگاه ملی مجوزهای کشور، پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار ایجاد شد.

در این درگاه، مراجع صدور مجوز، شرایط دریافت مجوز را از قبل در درگاه بارگزاری می‌نمایند و نمی‌توانند مدارک و پول بیشتر از موارد مقرر شده در قوانین و مقررات، از متقاضی مطالبه نمایند. چنانچه به درخواست متقاضی در موعد مقرر قانونی پاسخ داده نشود، درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت خودکار، مجوز را برای متقاضی صادر می‌کند.

قوه قضاییه نیز یکی از مهم‌ترین نهادهای کشور در حوزه صدور مجوزهای اشتغال برای متقاضیان آغاز به کار در مشاغل حقوقی است. وکالت، سردفتری و کارشناسی رسمی دادگستری از جمله مشاغلی هستند که نیازمند اخذ مجوزهای از قوه قضاییه و نهادهای تحت نظر این قوه نظیر نهادهای صنفی هستند. با تصویب طرح «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» و به موجب اجرایی شدن بند (پ) ماده (۱۳) این طرح، کلیه مراکز صدور مجوز از جمله نهادهای تحت نظر قوه قضاییه نظیر کانون‌های وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، باید تمامی مراحل از جمله صدور، تمدید، ابطال و انتقال و... مجوز را باید به صورت الکترونیکی و در درگاه ملی مجوزهای کشور انجام دهند.

حمایت سند جدید تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی

پیش از این، کانون‌های وکلای دادگستری علی‌رغم تکلیف قانونی صدور پروانه کارآموزی ظرف شش ماه از زمان برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، مکلف به صدور پروانه کارآموزی برای پذیرفته‌شدگان بودند، اما متأسفانه در موارد متعددی مشاهده می‌شود که علی‌رغم انقضای این مهلت قانونی، به بهانه‌های واهی، از صدور مجوز برای این افراد خودداری می‌کنند؛ به گونه‌ای که پذیرفته‌شدگان در اعتراض به ماه‌ها بلاتکلیفی، تجمعاتی را برگزار کردند.

حمایت از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی و لزوم تسریع فرآیندهای صدور مجوز موجب شده است که در سند تحول قضایی، برای ساماندهی سازوکارهای صدور مجوز، چاره‌اندیشی شود.

سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، برای ساماندهی این امر راهکاری در نظر گرفته است (مأموریت پنجم، عامل دو، راهکار هفتم) طبق این راهکار، صدور، تمدید، ابطال، لغو و توسعه هر نوع اجازه الکترونیکی و غیرالکترونیکی و هر نوع سند یا استعلامی که برای شروع، ادامه، توسعه یا انحلال هرگونه فعالیت از سوی قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاه‌های تابعه آن صادر می‌شود، باید منحصراً از درگاه ملی مجوزهای کشور و به صورت الکترونیک صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد