Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در حال حاضر ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان مبلغی را تمام دانشجویانی برای مجوز خروج از کشور نیاز دارند، تعهد می کند. اگر کسی به صورت عادی بخواهد برود حداقل ۳ میلیون تومان پول نقد و ۱۲ میلیون تومان وثیقه باید پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: طبق تفاهم نامه ای که بین ما و سازمان نظام وظیفه نوشته شده است، تعهد می کنیم تا دانشجو هیچ مبلغی پرداخت نکند. بنابراین گرفتن مجوز خروج از کشور دانشجویان با همکاری سازمان نظام وظیفه، اولین کاری است که ستاد عتبات انجام می دهد.

وی تصریح کرد: امسال با همکاری یک بانک سعی کرده ایم به دانشجویانی که اربعین عازم می شوند وام ۲ میلیون تومانی اختصاص دهیم و درحال حاضر تعداد افراد زیادی در حال گرفتن این وام هستند. برای دریافت این وام باید به بانک عامل مراجعه کنند و پس از تأیید این وام را دریافت کنند.

فقیهی گفت: همچنین امسال برای اولین بار بسته های فرهنگی برای زائرین آماده کرده ایم. این بسته ها را به تمام دفاتر مان در سراسر کشور فرستاده ایم که در این سفر یک همراه معرفتی برایشان باشد.

وی با اشاره به این که ارتباط ما و نظام وظیفه و بسیج ارتباط بسیار خوبی است عنوان کرد: تا ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۲۷ هزار دانشجو درخواست مجوز خروج از کشور را داشته اند که همه آن ها شناسایی کرده ایم و تأییدشان را فرستاده ایم. در مرحله بعد این درخواست ها به نظام وظیفه می رود و امیدواریم امسال اربعین دانشگاهیان متفاوت باشد. 

دانشحویان پس از گرفتن مجوز سریعا گذرنامه دریافت کنند

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهی افزود: خواهش ما این است که دانشجویانی که در سامانه سماح ثبت نام می کنند پس از گرفتن مجوز خروج از کشور سریعا برای گرفتن گذرنامه اقدام کنند و پس از آن وارد مرحله گرفتن ویزا بشوند.

وی همچنین گفت: دانشجویان مشمول باید ۳ کار را حتما انجام دهند، گرفتن مجوز خروج از کشور، تهیه گذرنامه از اداره گذرنامه و ثبت نام در سامانه سماح برای گرفتن ویزا. از آن جایی که تقاضاها زیاد است دوستان و همکاران ما حجم زیادی از کارها را باید انجام دهند لذا بهتر است دانشجویان سریع تر اقدام کنند و ۳ مرحله ذکر شده را طی کنند و برای لحظه آخر نگذارند تا گذرنامه و ویزای آن ها سریع تر صادر شود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: درباره سفر اربعین گرفتن ویزا با پول ملی خودمان صورت می گیرد. در رابطه با عدم استفاده از دلار نیز بحث هایی در حال انجام است. سال گذشته پیش از ماه صفر همایش هایی را برای دانشجویان ترتیب دادیم. اما امسال مقداری عقب هستیم و هنوز نمی دانیم که صدور ویزای دانشجویان چه موقع تمام می شود تا بتوانیم برایشان همایش برگزار کنیم.

وی ادامه داد: اما سعی می کنیم که بعد از ماه صفر بسته های فرهنگی و ارتباط معنوی با دانشجویان را داشته باشیم. همچنین در کربلا و نجف مکان های نسبتا خوبی برای دانشجویان تهیه شده و امیدواریم که از این سفر بهره معنوی کافی ببرند.

فقیهی یادآورشد: تا ۲۳ مهر اعزام کاروانی داشتیم که آخرین گروه اعزامی ۳۰ مهر باز می گردند و اعزام های کاروانی رو به اتمام است. در حال برنامه ریزی برای دوره بعد هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی عتبات دانشگاهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت

تین نیوز

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: بنا بر پیگیری ها و اقدامات صورت پذیرفته در چند ماه اخیر در بحث ایجاد درآمدهای پایدار، استفاده از ظرفیت مراکز معاینه فنی در بحث توسعه خدمات و با تجدید ارزیابی دارایی ها ستاد معاینه فنی از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: از آنجایی که تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود و افزایش آن متناسب با نرخ تورم و رشد هزینه های جاری مراکز نیست در چند سال اخیر این مسئله موجب زیان انباشته شرکت و شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت گردیده است. با توجه به اینکه در مجامع سالانه به خروج این مجموعه از شمول ماده ۱۴۱ به عنوان یکی از تکالیف تاکید شد بود، لذا خوشبختانه با تلاش و پیگیری های ستاد و مجموعه اقدامات صورت پذیرفته در چندماه اخیر این شرکت از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه ستاد معاینه فنی به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در شهرداری در بحث خروج از شمول ماده ۱۴۱ است اظهار داشت: در بحث جبران زیان های انباشته و ایجاد درآمدهای جدید در چندماه اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. افزایش مراجعات و جذب خودروهای پلاک تهران به مراکز پایتخت، استفاده از راهکارهای ایجابی برای تشویق و ترغیب خودروها به استفاده از معاینه فنی برتر تهران نظیر اعمال تخفیف عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران برای وسایل نقلیه دارای معاینه فنی از مراکز پایتخت، شناسایی درآمدهای پایدار در مراکز معاینه فنی در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت پذیرش، ایجاد ظرفیت های جدید تبلیغات در مراکز، افزایش بهره وری خطوط معاینه فنی از طریق نوسازی و اورهال تجهیزات و دستگاه های مربوطه، فروش دارایی های راکد و مازاد (مستهلک) و تجدید ارزیابی دارایی ها تنها بخشی از اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید به لزوم اصلاح سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم تصریح کرد: راهکار اساسی جهت جلوگیری از ضرر و زیان مراکز معاینه فنی اصلاح نرخ معاینه فنی بوده و در همین راستا پیشنهاد ستاد معاینه فنی براساس برآورد هزینه های مربوطه به وزارت کشور اعلام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد